Начальником управління патрульної поліції Львівщини призначили майора поліції Андрія Крутня, який досі очолював патрульну поліцію Волині

01.02.2023 10:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Андрій Крутень замінив на посаді Романа Пилипенка, який потрапив у скандал із подарунком для своєї дівчини.

Начальником управління патрульної поліції Львівської області призначили 31-річного майора поліції Андрія Крутня, який перед цим очолював патрульну поліцію Волині.

Про це повідомили в патрульній поліції Львівщини.

Представлення Андрія Крутня колективу патрульної поліції Львівщини відбулося у вівторок, 31 січня, в закритому режимі, без журналістів.

«Це досвідчений офіцер, який показав себе як справжній професіонал на своїй посаді. Він проявив себе, як працівник, який має неабиякі організаторські здібності. Це людина, яка завжди вислухає, піде на зустріч і розбереться у всіх найменших деталях. Жоден з вас не залишиться непочутим», –наголосив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Зі свого боку Андрій Крутень подякував за довіру та запевнив, що для нього важлива командна робота, ефективність якої на Львівщині будуть підвищувати.

Екс-начальника львівських патрульних Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews