Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Невдовзі у приміському транспорті Львівщини можна буде сплачувати проїзд картокою

24.02.2023 09:38   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

За результатами двох конкурсів з перевізниками укладено 163 договори.

На початку березня встановлять перші валідатори у приміських та міжміських маршрутках на Львівщині. Натомість розрахуватись банківською карткою там можна буде вже у липні цього року.

Про це повідомили у Львівській обласній раді.

У 2022 році на Львівщині розпочали запроваджувати е-квиток у приміських та міжміських автобусах області. Для цього було проведено конкурс інвесторів, переможцем якого стало ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи».

«Анонсуємо в перших числах березня встановлення перших валідаторів та можливість розрахунку банківською карткою у будь-якому приміському та міжміському автобусному маршруті Львівщини вже у липні цього року», - розповів начальник управління транспорту та зв'язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

За його словами, минулого року розпочато також реорганізацію автобусної мережі області. За результатами двох конкурсів з перевізниками укладено 163 договори.

«У 2022 році на Львівщині тривало відновлення залізничної колії європейського зразка на ділянках Рава-Руська – Гребенне та Старжава – Хирів – Нижанковичі», - додав Степан Рудницький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews