Український прапор - ознака нормального життя в Україні. Володимир Зеленський звернувся до народу зі Львову

04.03.2023 17:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Володимир Зеленський, який наразі перебуває у Львові, записав традиційне звернення до українців. Президент говорив про найважливіші події дня, які змінюють історію.

У Львові завершилося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад України – дуже представницьке зібрання. Зеленський наголосив, що були присутні: керівники центральних і місцевих органів влади, представники державної влади й місцевих громад з усіх частин України.

Президент Володимир Зеленський подякував учасникам Конгресу місцевих і регіональних влад за те, що попри війну спільними зусиллями вдалося зберегли функціональність держави.

Про це він сказав на засіданні Конгресу.

Зеленський подякував представникам регіонів за те, як держава пройшла цей рік з точки зору захисту України і українців.

«Ми зберегли функціональність держави. Ми зробили так, що наявність українського прапора означає і наявність нормального життя в Україні, нормальних соціальних можливостей. І коли ми звільняємо від ворога нашу землю, усі знають – і не тільки в Україні, – що ми повертаємо все. Повертаємо життя, повертаємо все, що потрібно людям: транспорт, звʼязок, соціальні виплати, медицину, постачання електрики й води. Ми відновлюємо інфраструктуру. Тисячі різних об’єктів, що були пошкоджені або зруйновані вщент окупантами, відновлені. Логістика держави перебудована», - сказав глава держави.

Він наголосив, що так необхідно діяти й надалі, збільшувати можливості нашої держави й дуже швидко ухвалювати потужні рішення.

«Менше помилок і пришвидшувати перемогу», - сказав Президент.

Він також розповів, що під час засідання розглянуть безпекові, оборонні питання, соціальний захист, відновлення державних та місцевих інституцій на деокупованій території, відбудову у звільнених районах, стратегічні питання розвитку України, зокрема антикорупційної роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews