Львівського підрядника звинувачують у розкраданні коштів під час ремонту дворику

03.04.2023 21:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Недобросовісний підрядник надава послуги у Франківському районі Львова.

Як повідомили в обласній прокуратурі, адміністративна колегія Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України винесла рішення щодо наявності змови між товариством з обмеженою відповідальністю «ДИНАМО ІНВЕСТ» та фізичною особою-підприємцем Карімовим Ігорем Андрійовичем під час підготовки та участі в процедурі закупівлі облаштування покриття на спортмайданчику у сквері ім. Джона Ленона у Львові. Замовником послуг з очікуваною вартістю 487 783 грн. була Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради.

Відділення з’ясувало, що ТОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ» та ФОП Карімов І. А. під час підготовки та участі у торгах всупереч Закону України «Про публічні закупівлі» узгоджували свої дії. Про це свідчать, зокрема, схожість в оформленні документів, синхронність дій відповідачів, використання однакових ІР-адрес під час подачі тендерних пропозицій, тощо.

У зв’язку з цими та іншими виявленими фактами, Адміністративна колегія Західного МТВ 30 березня 2023 року визнала дії ТОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ» та ФОП Карімов І. А. порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів. За це ТОВ «ДИНАМО ІНВЕСТ» оштрафовано на максимально дозволену законодавством у цьому випадку суму - 68 000 грн. У процесі справи ФОП Карімов І. А. припинив свою підприємницьку діяльність, а відтак уникнув покарання.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews