Захисник із біонічним протезом підняв прапор Львова до Дня міста

07.05.2023 11:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Перед ратушею встановили прапори 12 військових підрозділів, а левів одягнули в однострій ЗСУ.

У суботу, 6 травня, з нагоди 767-ї річниці Дня міста Львова перед міською ратушею встановили 12 прапорів військових підрозділів та оборонних структур, що зараз захищають Україну.

Левів перед ратушею одягнули в однострій бригад ЗСУ. Спершу військовослужбовець Роман Василюк, якому після отриманого поранення під Бахмутом встановили біонічний протез руки у реабілітаційному центрі «Незламні», підняв штандарт Львова. Також на знак пошани і подяки курсанти військової академії під гучні оплески встановили перед ратушею прапори Збройних сил України, прикордонників, Сухопутних військ, Нацгвардії, Повітряних сил, ДСНС, Військово-морських сил, Нацполіції, Десантно-штурмових військ, СБУ, Сил спеціальних операцій.

Капелан Львівської міської ради Павло Дроздяк назвав військові знамена життям святих, за якими стоїть велика жертва і любов. Після виконання гімну хвилиною мовчання вшанували полеглих на війні.

null
Фото ЛМР

 

null
Фото ЛМР

 

null
Фото ЛМР




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews