Лєпс, пісні та центр Львова: як один скандал перетворив життя юнаків з Донеччини та Одещини на суцільні неприємності

10.05.2023 10:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Мова не лише про повістки та інвалідність. Хлопці зникли з радарів.

Молодикам, які гучно слухали музику російського виконавця григорія лєпса, а на зауваження лізли битися, вручили повістки. Інцидент трапився  у неділю у Львові, усе засняв місцевий журналіст, відео виклав у Мережу. Поведінка молодиків викликала обурення тисячів користувачів, автор відео своєю чергою написав заяву у поліцію і вже за дві години автівку з дніпровськими номерами знайшли поліцейські, - йдеться в ТСН.  

За кермом – ті самі водій і пасажир, що на відео, однак риторика зовсім інша - пасажир просить вибачення, водій пояснює, чому слухав російську музику.

“Я дуже вибачаюся за свою поведінку, вона не для чоловіка, який живе в Україні, я вибачаюся за свої дії”, - каже пасажир. 

“Я з Донецька, я приїхав сюди відпочивати, я включив музику, яку слухав все своє життя”, - додає водій. 

Молодиків запрошують до відділку поліції. На пасажира складають протокол за хуліганські дії. 

Стало відомо, у Львові вони винаймають квартиру.

“Вони поселилися перед Великоднем, я ще помітив, що машина така модна стояла на газоні. Я випадково сів з ними в ліфт, то вони нормально спілкувалися українською”, - каже голова ОСББ будинку. 

Нині машини на подвір’ї немає, двері квартири не відчиняють, а телефони обох молодиків вимкнені. У Львові вони також орендують офіс. “Вони два дні не працюють 8 і 9. Бо вони з Росією якось пов’язано, з тими обманами. Як Росія відпочиває, то і вони не працюють”, - каже охоронець приміщення, де розташований офіс.

 “Наскільки мені відомо, в них тут є офіс, для того, щоб займатися розіграшами російських бабусь, нібито забирають якось гроші, виманюють, видурюють, не знаю наскільки це правда”, - додає Роман. 

За офіційною інформацією, напередодні обом молодикам і ще двом юнакам, які прийшли їх підтримати до поліції, військові вручили повістки. Чи з’явилися молодики у військкомат там не розголошують. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews