Демонстративно обстрілював «Азовсталь»: суд виніс вирок зраднику зі Львівщини, який воював за «ДНР»

10.05.2023 18:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зрадник з позивним «Поляк» неодноразово здійснював обстріли позицій військовослужбовців ЗСУ у Маріуполі.

Працівники СБУ повідомили про підозру 46-річному жителю Львівщини, який воював на боці терористичної організації «ДНР». Про це повідомляє Управління СБ України у Львівській області.

46-річний мешканець Львівщини добровільно приєднався до терористичної організації однієї з квазіреспублік та воював в складі 1-го армійського корпусу народної міліції «днр».
Разом з окупаційними військами зрадник з позивним «Поляк» неодноразово здійснював обстріли позицій військовослужбовців Збройних сил України у Маріуполі Донецької області.
 
Окрім бойових дій він проводив й інформаційну пропаганду. Оперативники встановили, що чоловік фігурував в інтерв’ю з «військовим журналістом» країни-терористки де нівелював значення української влади. А згодом, на камеру, «Поляк» демонстративно здійснював артилерійський обстріл з БМ-21 по металургійному комбінату «Азовсталь».
 
Таку інформаційну пропаганду медіа окупанта вдало використовували для виправдання злочинних дій рф щодо України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews