Жорстка бруківка, найкращі готелі та реакція місцевих посадовців: як порноактриса зі Львова «нашуміла» у Чернівцях

10.05.2023 21:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В департаменті ЖКГ Чернівецької міськради натякнули на маленьку зарплату після зауваження від порноактриси Джозефіни Джексон на жорстку бруківку у Чернівцях.

Нещодавно популярна порноактриса Юлія Сенюк - більше відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон, відвідала Чернівці. Юлія, яка родом з Львівщини підкреслила, як у Львові, так і в Чернівцях - жорстка бруківка. Відомо, що акторка "гарячих" роликів заробляє від 10 тисяч євро у місяць. Тож, після коментаря про "жорстку" бруківку у Чернівцях, у Департаменті ЖКГ в Чернівцях також вирішили у відповідь прокоментувати ситуацію.

«З великою цікавістю ознайомився з дописом пані Джозефіни. І що я можу сказати... У департаменті інфраструктури є вакансія головного спеціаліста сектору поточного ремонту. Це гарна можливість себе реалізувати поза знімальними майданчиками, адже кар'єра акторки не вічна, як і криві дороги в Чернівцях.

А зараз без жартів. Маєте бажання долучитися до творення "прямих" доріг міста? Тоді пишіть мені в особисті – детальніше розповім про ЗП, права та обов'язки.

Вимог до головного спеціаліста небагато, головне: вища освіта і бажання працювати. А ось до посади начальника управління капітального будівництва вимог трохи більше, але і посада відповідальніша. Зацікавились? Напишіть мені!», - написав перший заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко.

null
 
 
Однак, не все так погано було для пані Юлії, адже готелі дівчина назвала кращими, ніж у Європі. Готель, в якому зупинялася порнозірка, дуже сподобався дівчині.
 
"Загалом мені сподобалося, сподобався готель, в якому я була. Вразив міні-бар, тому що такі міні-бари нечасто зустрінеш навіть у Європі у готелях. І плюс дешево".
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews