У Львові триває «підкилимне» протистояння губернатора з мером

18.05.2023 23:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Начальник Львівської ОВА М. Козицький під тиском Мінекономіки 10 травня вніс зміни в свій наказ та продовжив час реалізації алкоголю в області. Тепер, алкоголь зможуть продавати з 10 ранку до 22 години вечора (було з 12:00  до 21:00 год.)  Це та раніше прийняте рішення про скорочення комендантської години в області, підтверджують контрольованість безпекової ситуації на Львівщині.

Повідомляє Агенція неофіційних новин

Проте, не зважаючи ні на що, ОВА вперто ігнорує петиції про відкриття проїзду по вул.Винниченка, чим відверто провокує Львівську міську раду, адже перекриття дороги ОВА з містом не погоджували.

Але повернемось до алкоголю, А.Садовий вирішив продемонструвати що він керує містом і вирішив не підтримувати зміни запроваджені ОВА щодо продовження торгівлі алкоголем.  Але як кажуть знаючі люди із Ратуші, Андрій Садовий вже провів перемовини як з виробниками так і рітейлерами, і це лише питання часу.

Час безцінний? Час має ціну. - пишуть новинарі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews