«Переоцінка цінностей», перша пісня після початку повномасштабного вторгнення та знаходження нових сенсів. Співачка Matildovna презентувала новий трек

20.05.2023 12:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Це перший реліз співачки після початку повномасштабного вторгнення.

Matildovna презентувала нову пісню "Переоцінка цінностей".

Це перший реліз співачки після початку повномасштабного вторгнення.

До цього Matildovna не писала пісні українською, але після вторгнення повністю змінила свою позицію, співачка коментує це так :" Моя душа зажадала до написання пісні українською".

Ця композиція є свого роду музичною терапією, яка водночас розслабляє та спонукає до нових вершин, жаги до життя в цей складний для всіх українців час.

 Виконавиця присвячує нову пісню непокірному українському народу та непереможним воїнам ЗСУ! Matildovna переносить усі свої почуття та переживання у пісню.

Це пісня,яка пробуджує віру у світле майбутнє українського народу.

Слухаючи композицію можна неодноразово почути рядки, присвячені ЗСУ, у яких співачка шанує та закликає наших воїнів шукати у собі внутрішню силу та енергію для захисту нашої Батьківщини!

Matildovna чуттєво ділиться своїм повідомленням через нову пісню:

”Я хочу дякувати кожен день Богу що ми живі та здорові. Ця пісня також відображається з мого життя, тому що я кожен день прокидаюся і дякую за кожну хвилину життя. В мене це колосальна переоцінка цінностей ,і хочеться повторювати це собі постійно!”.

Matildovna почала свій музичний шлях ще змалечку, мама відразу побачила задатки доньки. Вдома у артистки стояло піаніно на якому вона вправно грала та підспівувала. Помітивши це, мама співачки у віці 6 років віддала донечку до музичної школи та одночасно на танці.

Matildovna коментує це так:

" Ось так я познайомилася з музикою, дякую мамі що повірила у мій талант".

 Інспірацією до написання пісні слугувала повна переоцінка цінностей самої співачки, її внутрішній світ, як і світ мільйонів українців в один момент перекинувся з ніг на голову, і артистка віднайшла головний меседж, яким хоче поділитися зі своїми слухачами: найголовніше в нашому житті - це і є наше життя!

 Мрією співачки є професійне освоєння аранжування, щоб у майбутньому навчати цьому інших людей. Також після того як Marildovna напише свій перший альбом,  вона планує вперше дати концерти в Україні, орієнтовно наприкінці 2023 року.

У майбутньому Matildovna хоче щоб після її концертів люди надихалися та виходили з драйвовими емоціями. Співачка ділиться, що хоче щоб якомога більше українських виконавців дарували цей драйв та несли їх у повсякденне життя кожного українця!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews