У Львові під час пожежі в пансіонаті для літніх людей загинула бабуся

29.05.2023 17:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.
 
Пожежа виникла сьогодні вночі в пансіонаті для людей похилого віку, в с. Холодновідка Львівського району по вул. Кільцева дорога. Пожежа виникла дерев`яній альтанці 10х7 м , що була вбудованою частиною трьохповерхової цегляної будівлі пансіонату.
 
До місця події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.
 
Пожежа спричинила сильне задимлення. Тож, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання та порятунку людей.
 
На момент пожежі в будівлі перебували 28 літніх людей та 2 особи персоналу закладу. Рятувальники винесли на свіже повітря 27 людей та передали медикам для огляду.
 
Одна старша жінка, 1939 року народження була госпіталізована в стані середньої важкості в 8-у міську клінічну лікарню м. Львова.
 
На місці пожежі виявлено тіло жінки. Загибла,1949 року народження, була мешканка пансіонату.
 
 
Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews