Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

У Яворові нетвереза жінка на інормарці наїхала на поліцейську (ВІДЕО)

30.05.2023 10:12   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Toyota RAV4 протаранила металевий парапет та травмувала патрульну.

У центрі Яворова нетвереза водійка автомобіля Toyota RAV4 збила поліцейську. ДТП трапилася у понеділок, 29 травня, біля входу в Яворівську міську раду близько 15:20.  Поліцейську госпіталізували у львівську лікарню. Як з’ясувалося, водійка не вперше потрапляє в такі ситуації. Два роки тому суд її оштрафував і позбавив прав за нетверезу ДТП, однак вона скасувала цю постанову в апеляції.

 Як повідомили у поліції, водійка Toyota RAV4 виїхала на тротуар і збила 25-річну поліцейську.
 
За фактом пригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння) Кримінального кодексу України.

У межах розслідування буде проведено експертизи та слідчі дії. Водійку автомобіля доправили в лікарню для встановлення стану сп'яніння.
 
В обласному Центрі екстреної медицини та медицини катастроф ZAXID.NET повідомили, що пацієнтку госпіталізували до львівської лікарні святого Пантелеймона. У неї закрита черепно-мозкова травма, відкритий злам правої гомілки. Її стан середньої важкості.

З власних джерел ZAXID.NET дізнався, що водійка, яка скоїла ДТП, це Галина Скакунова. За інформацією платформи Youcontrol, вона є місцевою підприємицею, займається роздрібною торгівлею одягом. Також із реєстру судових рішень відомо, що Галина Скакунова вже має судимість за ДТП і кермування у нетверезому стані. 28 листопада 2021 року у Львові вона, перевищивши швидкість, наїхала на острівець безпеки на вул. Моршинській. Поліцейські перевірили її на стан сп’яніння, драгер показав 2,36 ‰ алкоголю. Суд визнав її винною і призначив штраф 17 тис. грн з позбавленням на рік права кермувати автомобілями.

Однак 5 травня 2022 року суддя Львівського апеляційного суду Ірина Партика скасувала рішення суду першої інстанції у частині щодо нетверезого кермування.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews