У львові біля ресторану чоловік втопився у ставку

15.06.2023 09:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Трагедія трапилася на території ресторану «Гуцульська гражда».

У штучній водоймі на вулиці Володимира Великого, 2 у середу ввечері, 14 червня, втопився 37-річний мешканець Київщини. Тіло чоловіка шукали водолази. Інформацію про потопельника ZAXID.NET підтвердив речник Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталій Туровцев.

«На момент приїзду наших служб потопельника на місці не було. Працювала Центрально-рятувальна водолазна служба і шукала тіло. Зараз, станом на 22:00, тіло витягли на поверхню, працює слідчо-оперативна група й з'ясовує обставини загибелі. Чоловік втопився у ставку на Володимира Великого, 2», – сказав Віталій Туровцев.
 
Центрально-рятувальна водолазна служба повідомила, що тіло дістали о 20:19 з водойми на території ресторану «Гуцульська гражда». На місці працювали два водолази.

Пошуки тіла потопельника на Володимира Великого, 2 (Фото Центрально-рятувальної водолазної служби)

«Тіло чоловіка 1986 року народження, мешканця села Фурси Білоцерківського району Київської області, передали працівникам поліції», – зазначили рятувальники.

Труп потопельника направлено на судмедекспертизу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews