4 ідеї, як влаштувати ідеальний корпоратив

17.06.2023 15:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Міцна команда - якісний результат. Це істина. Як зробити так, щоб компанія працювала, мов злагоджений годинник і досягала поставлених результатів? Необхідно влаштувати корпоратив. Так-так саме корпоратив. Це ідеальний спосіб обʼєднати співробітників і створити потужну команду. Адже налагодження належних стосунків між персоналом -  основа хорошої  співпраці всередині компанії. Крім того, у згуртованому колективі набагато рідше відбуваються кадрові зміни, оскільки особисті зв’язки іноді сильніше робочих стосунків. Проте організувати корпоратив - ще те випробування. Тут дуже важливо скласти відповідний план, щоб учасники зустрічі запам’ятали його з теплотою, тому ми підкажемо вам кілька ідей.

Правильне місце

Ще перед початком організації заходу для компанії варто окреслити найзагальніші питання. Скільки буде учасників? Захід має бути урочистим чи навпаки — збираєтеся влаштувати бурхливу вечірку? Від цього залежить підбір відповідної музики, меню чи декору приміщення. Тому дуже важливо обрати правильний заклад, який буде комфортним і затишним, і до якого буде легко дістатися. Якщо це ваша мета, у нас є просте рішення - Churrasco Grill & Wine.

Різноманітне меню

Одним із найважливіших пунктів на святах — їжа та напої. Не робіть ставку на монотематичність — це одна з найпоширеніших помилок при підготовці заходу. Натомістькраще вибрати різноманітне меню, яке включає різноманітні страви. Найкраще вам підкажуть працівники закладу. Якщо ви обрали ідеальний ресторан для корпоративу, вам не треба ні про що турбуватися.

Ресторан Churrasco Grill & Wine своїм гостям пропонує високоякісне меню із широким вибором страв та широкий вибір напоїв, як алкогольних, так і безалкогольних.

Оригінальний стиль

Корпоративи можуть мати різні стилі, залежно від мети та смаків учасників. У випадку офіційного захожу, краще зробити ставку на елегантну вечірку. Якщо ж корпоратив передбачає теплу й невимушену атмосферу, ви можете не так хвилюватися і зробити лайтову вечірку.

Розважальна програма

Різноманітні ігри та розваги для учасників заходу — це, безперечно, цікавинки, на які варто звернути увагу під час планування корпоративу. Тут усе залежить від вашої фантазії. Перед самим корпоративом ви можете разом відвідати майстер-клас чи зіграти в пейнтбол, а сам похід стане приємним бонусом закінчення свята.

Організація корпоративного заходу є справжнім викликом як для малих, так і для великих компаній. При правильному плануванні та врахування всіх деталей, ваші співробітники будуть згадувати його з ностальгією. Пам’ятайте, що компанію створюють люди, і те, як ви піклуєтесь про них, неодмінно окупиться в майбутньому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews