Стало відомо хто очолив «Львівгаз»

28.06.2023 18:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Нове призначення на підприємстві поки ніяк не коментують.


46-річний Роман Калагурський, який з 2021 року працював начальником управління капітального будівництва облдержадміністрації, став головою правління АТ «Львівгаз».
Про це йдеться на аналітичному ресурсі YouControl.

За інформацією Львівської ОВА, Роман Калагурський у 2011 – 2012 роках був керівником служби обліку та розрахунків «Львівгазу», а впродовж 2016 – 2017 років – комерційним директором.

Також у 2018 році очолював головне управління з обліку і розподілу природного газу «Тернопільгазу».

Крім цього, Роман Калагурський працював у ТОВ «Водоканал Зимна Вода», АТ «Укрзалізниця», «Львіводоканалі» та «Львівобленерго». «Львівгаз» наразі не повідомляв про призначення нового керівника.

Відомо, що попередньому керівнику «Львівгазу» 46-річному Тарасу Китришу 24 травня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та застави у сумі 155 млн грн.

Чоловік з 2020 року очолював відомство. Тараса Китриша підозрюють у причетності до корупційних схем підсанкційного олігарха Дмитра Фірташа та розкрадання палива із газотранспортної системи України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews