​​Політичні процеси в Львівській обласній раді зрушились з мертвої точки?

30.06.2023 13:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Перший заступник голови облради від "Батьківщини" Євгеній Гірник подав заяву про складення повноважень.

У вівторок на сесії депутати будуть мати можливість зробити ще одне місце в президії вакантним, а потім посадити в нього будь-кого, хто має багато амбіцій сісти в головне крісло і керувати обласними обранцями, але не може назбирати на це голосів.

Більше того, як нам стало відомо, Гірник подав заяву не лише про складення повноважень першого заступника голови облради, але й заяви про вихід з фракції "Батьківщина" і про складення всіх повноважень у партійних структурах.

Хоча у своєму дописі Гірник говорить, що це все через проблеми зі здоров'ям, але, насправді, це не єдина причина. Це більше виглядає на протест через те, що обласні обранці вирішили забанити його ініціативи про аудит управління майном спільної власності та про відкритий конкурс на начальника цього управління. Не захотіли депутати і скорочувати апарат облради, бо мають уже пакет своїх нероб, яких потрібно десь працевлаштувати. А в управління майном спільної власності найближчим часом тихенько, без галасу і, звичайно ж, без конкурсу буде призначений ручний в.о., який допоможе швиденько провести усі призначення у підпорядковані установи і підприємства, а також продати ще непродані комунальні приміщення потрібним людям.

І все це буде відбуватись під підкриттям нового великого депутатського міжфракційного об'єднання, куди увійдуть представники всіх фракцій обласної ради, в тому числі і "Європейської солідарності".

Джерело: "Політичний треш"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews