На Львівщині у пункті пропуску «Грушів» чоловік намагався виїхати закордон з підробленими документами

03.07.2023 12:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За скоєне суд призначив чоловіку штраф.

Яворівський районний суд Львівської області покарав штрафом 17 тисяч гривень військовозобов'язаного чоловіка, який намагався виїхати з України через пункт пропуску «Грушів» надавши фальшиві документи «про бронювання військовозобов`язаних за Міністерством енергетики України».

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Зазначається, що працівник ТОВ «Дрон.Юа» родом зі Жмеринки Вінницької області у другій половинні травня, використовуючи комп'ютерну техніку, виготовив підроблений документ - наказ Міністерства економіки України №3071-59 від 26.04.2023 «про бронювання військовозобов`язаних за Міністерством енергетики України Державною інспекцією енергетичного нагляду України, Державним агенством з енергоефективності та енергозбереження України, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил, інших військових формувань населення». Зокрема, він вніс свої персональні дані у додаток до цього наказу.

Після цього він завірив дані документи у посадових осіб ТОВ «Дрон.Юа», що надало йому право на виїзд за кордон на період дії правового режиму воєнного стану.

Згодом, 13 червня 2023 року він надав підроблений документ інспектору прикордонної служби у пункті пропуску «Грушів» бажаючи незаконно покинути територію України.

28 червня Яворівський районний суд Львівської області визнав його винним у скоєному та призначив покарання у вигляді штрафу 17 тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews