Водія львівської маршрутки звільнили від покарання за наїзд на пенсіонерку

04.07.2023 10:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Суддя звільнила водія від тюремного ув’язнення, призначивши рік іспитового терміну.

Сихівський районний суд Львова визнав винним у вчиненні ДТП водія львівської маршрутки, який збив 61-річну пенсіонерку перед пішохідним переходом. 

Як вказано у вироку суду, аварія трапилась 29 грудня 2022 року близько 17:45 на проспекті Червоної Калини. Водій маршрутки БАЗ-А079 Олександр Любімов, який працює у компанії «Міра і К», збив 61-річну жінку, яка переходила дорогу приблизно за півметра від пішохідного переходу. Пенсіонерка отримала травми середнього ступеня тяжкості за критерієм тривалого розладу здоров’я.

У суді водій визнав свою провину та просив не позбавляти права керувати транспортними засобами, бо це його єдиний дохід.

Справу розглянула суддя Оксана Беспальок, яка визнала водія винним у вчиненні ДТП та призначила покарання у вигляді року обмеження волі з річним позбавленням права керувати транспортними засобами, однак звільнила від відбуття покарання та встановила рік іспитового терміну. На вирок ще може бути подана апеляція.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews