Через влучання російської ракети у Львові громадський транспорт курсуватиме зі змінами

06.07.2023 07:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зміни стосуються автобусних та тролейбусних маршрутів, які курсують на вул. Стрийській.

У четвер, 6 липня, через нічну ракетну атаку у Львові перекрито кілька вулиць та запроваджено тимчасові зміни в русі громадського транспорту.

Про це повідомили у міській раді Львова.

За повідомленням Львівської міськради, до моменту відкриття проїзду на вул. Стрийській не працюватиме тролейбусний маршрут №25 (пл. Петрушевича – автовокзал). Через перекриту ділянку дороги можуть бути ускладнення з випуском маршрутів №31 і 24.

Автобусні маршрути 3а і 18 до моменту відкриття вул. Стрийської будуть об’їжджати по вул. Чмоли – вул. Козельницькій – вул. Франка.

Патрульна поліція Львівщини поінформувала, що перекрита вул. Стрийська (від Академії сухопутних військ до податкової), вул. Сахарова (від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської) та вул. Героїв Майдану (у напрямку вулиці Стрийської).

Нагадаємо, цієї ночі росіяни атакували Львів ракетами, в місті пролунала серія вибухів. Станом на ранок відомо про влучання в житлову багатоповерхівку та вісьмох постраждалих.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews