Львівська монахиня заплатить штраф за перевищення швидкості та вчинення ДТП

27.07.2023 20:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Керуючи мікроавтобусом, монахиня порушила правила і в'їхала в огорожу.

Стрийський міськрайонний суд оштрафував на 850 грн монахиню монастиря святого Василія Великого, що у Львові, за те, що вона порушила правила дорожнього руху і спричинила ДТП. Постанова суду була оприлюднена у середу, 26 липня.

З матеріалів справи відомо, що аварія сталася ввечері 10 червня на вул. Шевченка у селі Нагірне Стрийського району. Монахиня Анна Р. керувала мікроавтобусом Renault Trafic.

«Не стежила за дорожньою обстановкою, не зреагувала на її зміну, не вибрала безпечної швидкості руху, не вибрала безпечної дистанції, внаслідок чого здійснила наїзд на перешкоду (огорожу в с. Нагірне, по вул. Шевченка, 72). Внаслідок ДТП, автомобіль та огорожа отримали пошкодження», – йдеться у постанові.

В судовому засіданні порушниця свою вину визнала. Суддя Стрийського міськрайонного суду Руслан Шрамко призначив монахині Анні Р. 850 грн штрафу, окрім того, вона має сплатити майже 540 грн судового збору. Додамо, що постанову можна оскаржити до Львівського апеляційного суду протягом десяти днів з дня винесення постанови.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews