Віддали своє життя за Україну: Львів прощається з сімома Героями

04.08.2023 10:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина попрощається з Андрієм Максимівим, Василем Скрупським, Сергієм Зайцевим, Ігорем Демчуком, Сергієм Цибочкіним, Віталієм Чеховським та Володимиром Тучапським.

Сьогодні, 4 серпня, на Львівщині прощаються із сімома загиблими захисниками.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

null
Фото Андрій Максимів

28 липня загинув неподалік села Глинське, що на Харківщині. У воїна залишилися батьки, 3 сестер, 5 братів, 6 дітей.

null
Фото Василь Скрупський

Проходив службу у в/ч А4722. Загинув в результаті артилерійського обстрілу противником.

null
Фото Сергій Зайцев

Старший лейтенант. Із 2014 року неодноразово виконував бойові завдання на східному напрямку. За військову майстерність і героїзм був нагороджений орденом «За мужність» III-го ступеня, а також особистою зброєю. У воїна залишилася дружина.

null
Фото Ігор Демчук

Під час проходження служби отримав військове звання «майор». З 2014 року виконував бойові завдання на східному напрямку. За сумлінне виконання військового обов’язку був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та особистою зброєю.

У воїна залишилися дружина та двоє дітей.

null
Фото Сергій Цибочкін

З початком повномасштабного вторгнення став до складу 501-го окремого батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. У воїна залишилися дружина, син та сестра.

null
Фото Віталій Чеховський

Боровся із загарбниками на території Донецької та Запорізької областей. У воїна залишилися батько і брат.

null
Фото Володимир Тучапський

Виконував бойові завдання у складі 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. У воїна залишилися мама, дружина, двоє доньок, сестра та племінник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews