На Львівщині прикордонники вилучили у чоловіка електронні цигарки вартістю 4 млн грн

06.08.2023 22:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сигарети, які з Польщі перевозив українець, не були задекларованими.

У пункті пропуску «Шегині» прикордонники зупинили мікроавтобус Mercedes, який перевозив незадекларовані електронні сигарети вартістю приблизно 4 млн грн. За кермом транспорту перебував 35-річний українець. У прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби у неділю, 6 серпня, розповіли, що вилучили сигарети.

«Мікроавтобус Mercedes прямував в Україну. За ініціативи прикордонників авто скерували для додаткової перевірки. В ході спільного з працівниками митниці огляду правоохоронці виявили серед особистих речей пасажирів незадекларований товар. У багажному відділенні мікроавтобуса мешканець Львівщини приховав 75 ящиків з електронними сигаретами», – йдеться у повідомленні прикордонників.

Загалом чоловік перевозив приблизно 17 тис. штук електронних сигарет. Працівники митниці склали протокол та вилучили вантаж.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews