У пункті пропуску «Рава-Руська» затримали чоловіка, який намагався перевезти через кордон майже 700 кг ікри та понад 4 тис. електронних сигарет

07.08.2023 16:16   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За ринковими цінами орієнтовна вартість вилученого складає близько 5 млн гривень.

У пункті пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, викрили 31-річного водія, який намагався незаконно ввезти в Україну майже 700 кг ікри та понад 4 тис. електронних сигарет. Про це у понеділок, 7 серпня, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що 31-річний водій в’їжджав в Україну мікроавтобусом Opel. За ініціативи прикордонників авто скерували для додаткової перевірки. Під час спільного з працівниками митниці огляду прикордонники виявили серед особистих речей водія майже 700 кг ікри. Окрім того, за декоративною обшивкою автомобіля та у спеціально виготовленому тайнику, між підлогою та днищем автомобіля, виявили 4 380 одиниць електронних сигарет.

За цим фактом працівники митниці склали протокол. Товар та транспортний засіб вилучили. За ринковими цінами орієнтовна вартість вилученого складає близько 5 млн гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews