На Львівщині через вибух цистерни з газом загинула людина

06.09.2023 12:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ще один працівник поранений і перебуває у лікарні.

У вівторок ввечері, 5 вересня, у селі Нижні Гаї, що у Дрогобицькому районі, на газовидобувній станції стався нещасний випадок, внаслідок якого загинув працівник. Ще один чоловік отримав травми. У поліції LVIV.MEDIA підтвердили цю інформацію.

Як відомо LVIV.MEDIA з власних джерел, під час робіт вибухнула цистерна з газом. За даними поліції 37-річний працівник від отриманих внаслідок вибуху травм помер дорогою до лікарні. Він був мешканцем Стрия. Ще один працівник із травмами госпіталізований.

За даними LVIV.MEDIA нещасний випадок стався на газовидобувній станції, що належить компанії ТОВ “ЕКСПЕРТ ПЕТРОЛЕУМ УКРАЇНА”. Засновником товариства є зареєстрована у Люксембурзі компанія “ЕКСПЕРТ ПЕТРОЛЕУМ СПВ САРЛ”. Кінцевими бенефіціарними власниками — п’ятеро підприємців з Йорданії.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження через порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та розслідує обставини нещасного випадку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews