Головного інспектора митного поста «Краківець» викрили на вимаганні хабара

06.09.2023 12:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За зміну він із соратниками заробляли по кілька тисяч євро.

Співробутники Служби безпеки викрили на хабарі трьох службовців Львівської митниці Держмитслужби, які сприяли переміщенню товарів через державний кордон у воєнний час.

Як повідомили 6 вересня в СБУ, після отримання чергового траншу хабаря викрили головного державного інспектора митного поста «Краківець». Він вимагав гроші за нестворення бюрократичних перешкод під час митного оформлення міжнародних відправлень. Тим, хто не хотів давати хабар, він погрожував додатковими перевірками та затягуванням термінів проходження митного контролю.

Також правоохоронці викрили ще двох посадовців митниці, які причетні до схеми одержання хабарів. За попередніми даними, всі учасники схеми таким чином заробляли по кілька тисяч за зміну.

Усім трьом митникам слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews