Львівському військовому оголосили вирок за втечу з частини

07.09.2023 14:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Франківський районний суд Львова визнав військового Степана К. винним у втечі з військової частини та оштрафував на 17 тис. грн.

Як вказано в матеріалах справи, Степан К. народився в селі Косівець, неподалік Великого Любіня, на Львівщині. За контрактом він служив у одній із військових частин ЗСУ. 21 січня 2021 року він самовільно залишив військову частину й повернувся туди лише за місяць.

У суді він визнав свою провину, підтвердивши обставини справи. Свої дії він пояснив сімейними обставинами. Він попросив суд суворо його не карати, адже він є учасником бойових дій і планує продовжити військову службу у зв’язку з повномасштабним російським вторгненням.

Враховуючи обставини справи, суддя Франківського райсуду Світлана Мартьянова визнала Степана К. винним за ч. 4 ст. 407 ККУ та призначила 17 тис. грн штрафу. Цей вирок можна оскаржити в апеляції.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews