Львів’янка продавала українок за кордон у сексуальне рабство

25.09.2023 21:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

"Бізнесвумен" затримали в Києві.

Зловмисниця обіцяла молодим жінкам офіційне працевлаштування та достойну заробітну плату, а замість цього вони потрапляли у сексуальне рабство. Підозрюваній загрожує до 12 років позбавлення волі.

У Києві 36-річна львів’янка знаходила через мережу інтернет жінок, які шукали роботу, обіцяла їм допомогу у працевлаштуванні за кордоном та достойну заробітну плату, але після перетину кордону жінки потрапляли у сексуальне рабство.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Поліцейські та прикордонники затримали зловмисницю під час спроби переправити чергову жінку через державний кордон.

У фігурантки вилучили комп’ютерну техніку, телефон з якого велася переписка з жінками щодо «працевлаштування», чорнові записи тощо.

Організаторці злочинної схеми вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews