iPhone 15 та iPhone 15 Plus - нове слово на ринку смартфонів

28.09.2023 22:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Щороку компанія Apple тішить шанувальників новинками. Щоби отримати омріяний iPhone 15 та iPhone 15 Plus американці вишиковувалися в довжелезні черги, щоби їх придбати одними з перших. В Україні це легко зробити, зайшовши на https://y.ua/iphone/iphone-15-plus. Сьогодні iPhone 15 вважається одним із найкращих і найдосконаліших мобільних телефонів. Новинки представлені в п’яти кольорах — чорному, зеленому, синьому, жовтому та рожевому.

Динамічні екрани, основна камера з високою роздільною здатністю та задня панель із матовою поверхнею — це лише деякі з багатьох нових оновлень, які роблять цю останню ітерацію вартою того, щоб витрачати гроші на них, особливо враховуючи той факт, що ці преміум функції раніше були лише ексклюзивними.

Ще одне велике оновлення iPhone 15 і iPhone 15 Plus розроблялося понад десять років. Після 11 років використання ексклюзивного порту Lightning від Apple останні iPhone відмовилися від нього на універсально сумісний роз’єм USB-C. IPhone 15 і 15 Plus дебютували разом з абсолютно новими iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max з титановим покриттям, Apple Watch Series 9 і Ultra 2, а також оновленими навушниками AirPods Pro з футляром для зберігання USB-C.

Розглянемо деякі переваги, завдяки яким iPhone 15 входить у топ сучасних смартфонів.

1. Потужність і продуктивність

iPhone 15 оснащений чіпом Apple A16 Bionic, який забезпечує неймовірну продуктивність і швидкість. Це гарантує відмінну продуктивність і економію електроенергії. Завдяки йому iPhone 15 дозволяє дивитися фільми до 20 годин, а модель Plus — до 26 годин.

2. Неймовірний дизайн

Моделі iPhone 15 та iPhone 15 Plus мають задню панель із піскоструминного скла. Також нові моделі мають тонші та вигнуті рамки, а ще більший корпус камери. Скляна панель спереду ідеально поєднується з рамою, що є важливим естетичним елементом. Через більшу кривизну чохли від iPhone попереднього покоління вже не підійдуть.

3. Роз’єм USB-C

Останнє покоління флагманського смартфона Apple оснащене роз’ємом USB-C, що замінює попереднє фірмове рішення Apple, яким був роз’єм Lightning, відомий ще з прем’єри iPhone 5. Ця зміна пов’язана в першу чергу з вимогою, введеною Європейським Союзом, що до 2024 року всі смартфони (і деякі інші пристрої), доступні на ринку ЄС, повинні бути оснащені стандартним роз’ємом USB-C. Перехід на USB-C також дозволяє заряджати ваш iPad і Mac за допомогою кабелю, який буде в комплекті з iPhone 15.

4. Висока якість фотографування і відеозапису

У світі смартфонів, де кожна нова модель намагається перевершити свою попередню, iPhone 15 та його варіанти, здається, значно виділяються серед конкурентів. У телефонах Apple останнього покоління камера стала однією з головних переваг iPhone.

Моделі iPhone 15 і iPhone 15 Plus оснащені основною камерою з новою технологією, яка значно покращує якість фотографій при слабкому освітленні. Мало того, покращений нічний режим тепер працює на всіх об’єктивах. Користувачі цих моделей також можуть насолоджуватися можливістю записувати відео 4K з кращою стабілізацією зображення. Користувачі отримують можливість творити дивовижні фотографії та відео без зайвих зусиль.

5. Великий внутрішній обсяг пам’яті

iPhone 15 доступний у різних конфігураціях пам’яті, включаючи моделі зі значним обсягом внутрішньої пам’яті. Це дозволяє зберігати велику кількість фотографій, відео, додатків та іншого контенту без обмежень.

iPhone 15 та iPhone 15 Plus — це безумовно смартфони нового покоління, які поєднують у собі потужність, якість та надійність. Тому для вас це відмінний вибір.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews