Нетверезий водій у Львові назвався священником і пропонував хабар патрульним

05.10.2023 13:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Норма алкоголю в крові у водія була перевищена у 6 разів, він пояснив це тим, що зранку мав літургію.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівщини.

Патрульні запропонували 54-річному водієві пройти перевірку на стан сп’яніння. Він сказав, що зранку мав літургію, проте поліцейські заспокоїли його, що кількість вина, яку вживають під час причастя, не впливає на показники пристрою.

Водій погодився, але хитрував під час проходження тесту, також сказав, що він священнослужитель. Врешті пристрій Drager показав результат – 1,26 проміле, що в шість разів перевищує норму.

Під час складання адмінматеріалів водій декілька разів пропонував поліцейським хабар. Попри неодноразові попередження про кримінальну відповідальність, він засунув у кишеню інспектору 2500 грн. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Під час очікування на приїзд слідчих, водій знову підійшов до інспекторів, тепер зі знайомим, який почав пропонувати більшу суму хабаря. Чоловіки пропонували 15 тис. грн, щоб патрульний міг їх передати «на службу Божу».

На попередження про кримінальну відповідальність чоловіки не зважали. На чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Справу передали слідчим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews