Два екіпажі патрульних зловили п’яного 18-річного водія Skoda у Львові

22.10.2023 21:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Хлопець почав втікати, бо не хотів отримати штраф.

Нещодавно на вулиці Стрийській у Львові патрульні помітили водія автомобіля Skoda Fabia, який різко перелаштувався на іншу смугу та ледь не в’їхав у інше авто. Правоохоронці зупинили 18-річного водія, проте він, дочекавшись доки поліцейський вийде зі службового авто, почав втікати.

Про це повідомили у Нацполіції у неділю, 22 жовтня.

Водій, ігноруючи поліцію, продовжував швидко їхати, знову порушуючи правила дорожнього руху. До переслідування долучився ще один екіпаж. Він створив водієві перешкоду у русі, втім 18-річний хлопець зміг її оминути та продовжив втікати.

Хлопець зміг проїхати ще кілька кілометрів, проте не впорався з керуванням та наїхав на бетонний бордюр, пробивши три колеса. За словами хлопця, він почав втікати, бо не хотів отримати штраф. У 18-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Прилад Drager показав позитивний результат — 1,90 проміле.

Інспектори склали на водія три протоколи:

  • за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння);
  • ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) ;
  • ст. 122-2 (Невиконання водієм вимогу про зупинку) КУпАП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews