У приміщенні Львівської психлікарні плануть зробити капітальний ремонт

27.10.2023 20:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Йдеться про Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню, що розташована за адресою вул. Кульпарківська, 95.

Комунальне некомерційне підприємство Львівської облради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня» опублікувало тендер на проведення ремонтно-реставраційних робіт головного корпусу пам'ятки архітектури місцевого значення та благоустрою прилеглої території, - пише "Твоє місто".

Початкова вартість проєкту складає 24 млн 260 тис. грн. Його профінансують з обласного бюджету та коштами Національної служби здоров’я України. 

Виконавця робіт оберуть після аукціону, який проведуть 6 листопада. Кожен його учасник зменшуватиме вартість проєкту на 0,5% (121 тис. 301 грн).

Згідно з тендерною документацією, в межах проєкту планують ремонт приймального лікувально-діагностичного та хірургічного відділення – оновити санвузли та сходи, відреставрувати зовнішні та внутрішні двері, а також замінити підлогу та стелю. Також у документі йдеться про роботу з системою опалення, трубопроводами, вентиляцією, водопостачанням та каналізацією. 

Усі зазначені роботи планують виконати до кінця 2024 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews