На Львівщині відремонтували системи опалення у семи навчальних закладах

03.11.2023 19:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На програму підвищення енергоефективності передбачили 67 мільйонів гривень.

У семи навчальних закладах на Львівщині коштом обласного та місцевих бюджетів відремонтували й замінили системи опалення. Крім того, у Палаці культури в Миколаєві встановили електричні котли. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація у п’ятницю, 3 листопада.

На Львівщині у межах Комплексної програми підвищення енергоефективності, енергозбереження та розвитку відновлюваної енергетики ремонтують та заміняють системи опалення в об’єктах соціальної інфраструктури. До плану програми входить ремонт зовнішніх та внутрішніх теплових мереж, реконструкція та капітальний ремонт котелень з переходом на альтернативні види палива у навчальних і культурних закладах та лікарнях.

«Для співфінансування проєктів в обласному бюджеті передбачили 27,2 млн грн, у місцевих бюджетах – 40,4 млн грн. Станом на 30 жовтня з обласного бюджету  профінансували вже 16,7 млн грн, касові видатки становлять 12,4 млн грн. З місцевих бюджетів профінансували 27,6 млн грн, касові видатки становлять 25,1 млн грн», — розповіли в ЛОВА.

Наразі вже замінили системи опалення у Буській музичній школі, у Жидачівській школі №1 ім. Героя України Тараса Матвіїва, у середніх школах в Новому Яричеві та Володимирцях, у дитсадку «Колосок» в селищі Гніздичів та у Великоглібовицькому ліцеї ім. Юліана Головінського. Крім того, капітальний ремонт системи опалення завершили в Меденицькій загальноосвітній школі, та встановили два електричних котли у Палаці культури в Миколаєві.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews