З 8 листопада у Львові курсуватиме новий автобусний маршрут до Рясного

07.11.2023 20:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Маршрут №49А сполучатиме Рясне-2 і площу Двірцеву, автобус курсуватиме через Левандівку.

У Львові з середи, 8 листопада, запрацює новий автобусний маршрут №49А, який сполучатиме Рясне-2 і площу Двірцеву. Автобус також їхатиме через Левандівку. На лінії курсуватимуть чотири великі низькопідлогові автобуси. Про це повідомили у Львівській міськраді 3 листопада.

Маршрут автобусів № 49А виглядає так: вул. І. Величковського (Рясне-2) – вул. Т. Шевченка – вул. Левандівська – вул. Сяйво – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – пл. Двірцева (залізничний вокзал) – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Левандівська – вул. Т. Шевченка – вул. І. Величковського (Рясне-2).

«Це дещо трансформований маршрут №49, який до закриття на реконструкцію вул. Шевченка курсував у Львові», — зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Раніше з Рясного до вокзалу їхали автобуси №49 за дещо іншим маршрутом – через вулиці Шевченка – Городоцьку. Втім мешканці Рясного виступили проти такого варіанту. «Врахувавши думки та пропозиції громади, ми вирішили створити новий маршрут №49А. Цей варіант мешканців влаштував. Так вони матимуть і пряме автобусне сполучення із залізничним вокзалом», – розповів Олег Забарило.

Одночасно із запуском маршруту №49А змінять рух автобуси №6А – вони повернуться на вул. Шевченка. На лінії курсуватиме сім великих низькопідлогових автобусів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews