Школи Львівщини отримали сім нових автобусів «Школярик»

07.11.2023 22:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Два спеціалізовані автобуси, які перевозитимуть учнів із інвалідністю, вирушили до Перемишлян та Підкаменю.

У вівторок, 7 листопада, школам громад Львівщини передали ще сім автобусів «Школярик». Зокрема, по одному автобусу вирушили до Гніздичева, Козьової, Нового Роздолу, Сокаля та Червонограда. Два спеціалізовані автобуси, які перевозитимуть учнів із інвалідністю, поїхали до Перемишлян та Підкаменю. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Нові автобуси замінять ті «Школярики», які передали на потреби ЗСУ, а також ті, у яких завершується термін експлуатації. Автобуси виготовили на Черкаському автобусному заводі — кожен з них розрахований на 30 пасажирів.

«Школярики» закупили спільно за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів. Цьогоріч Львівська ОВА закупила 70 автобусів, 47 з яких, враховуючи передачу 7 листопада, вже отримали громади та окремі навчальні заклади області.

Нагадаємо, 3 жовтня ще вісім шкільних автобусів передали громадам та школам Львівської області. Зокрема, нові автобуси вирушили до Борині, Бісковичів, Великого Любеня та Старого Самбора. Також автобуси отримали чотири обласні школи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews