Максим Козицький став Почесним президентом обласної федерації боксу

12.11.2023 19:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рішення одноголосно прийняли члени президії Федерації.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький став Почесним президентом обласної федерації боксу. Відповідне рішення одноголосно прийняли члени президії Федерації під час чергового засідання організації 19 жовтня 2023 року. Про це повідомила Львівська ОВА.

«Для мене за честь бути почесним президентом обласної федерації боксу. Саме цей вид спорту прославив не одного українця та показав усьому світові, який ми сильний народ. Приємно, що завдяки зусиллям Андрія Котельника та усім тренерам, у нас на Львівщині розвивається культура боксу, адже це не лише про силу, але й про витривалість, вміння передбачати свого суперника, застосовувати кмітливість на рингу, щоб врешті здобути перемогу», – зазначив Максим Козицький.

Довідково: ГО «ЛОО «Федерація боксу України» – новостворене громадське об’єднання, відокремлений підрозділ Федерації боксу України. За період діяльності організації спільно з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА провели низку спортивно-масових заходів: чемпіонат Львівської області з боксу серед юніорів; чемпіонат Львівської області з боксу серед чоловіків/жінок, чоловіків/жінок до 22 років тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews