Двоє дітей постраждали внаслідок потрійної ДТП на Львівщині

13.11.2023 12:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій, який спричинив ДТП, був п’яним.

У Львівському районі нетверезий водій спричинив потрійну ДТП, у якій постраждали чотири людини, серед них — двоє дітей. Про це 13 листопада повідомили у поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада близько 19:30 на автодорозі Тернопіль-Львів у селі Чижиків Львівського району. Водій автомобіля Mercedes Е220, 38-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілем Great Wall Hover, яким керував 58-річний житель Волинської області, та автомобілем Skoda Oktavia під керуванням 37-річного мешканця Золочева.

Внаслідок ДТП водій Skoda Oktavia та його пасажири: п’ятирічний хлопчик, десятирічна дівчинка та 31-річна жінка – усі мешканці Золочева, – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Правоохоронці встановили, що водій Mercedes Е220 керував авто у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий, суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews