29-річний львів'янин побив свого товариша до смерті

21.11.2023 14:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зловмисника затримали.

За скоєне йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років

У Львові поліцейські затримали зловмисника, якого підозрюють у нанесенні смертельних побоїв знайомому. Інцидент сталась в ніч з 15 на 16 листопада у квартирі одного з будинків на вулиці Любінській.

За даними поліції, між 51-річним господарем помешкання та його гостем, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник побутовий конфлікт. Під час сварки гість жорстоко побив господаря, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Зловмисник з місця події втік, а побитого чоловіка незабаром виявив сусід, який і повідомив про це у поліцію. Через три дні, 19 листопада, потерпілий помер у лікарні.

Поліція встановила особу злочинця – ним виявився 29-річний львів’янин. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews