Пункти незламності відновлюють роботу на Львівщині

23.11.2023 11:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Під час обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення про відновлення роботи “Пунктів Незламності”. Причиною стало похолодання й зміна погоди.
 
Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Органи місцевої влади розгорнули 544 “Пункти Незламності”. Також до цього долучилися ДСНС та відповідальний бізнес області. Загалом на Львівщині налічують 864 такі пункти.

“Пункти Незламності” в закладах освіти, охорони здоров’я й культури працюватимуть так, щоби не перешкоджати роботі установи. Так, у школах вони будуть відчинені тільки після завершення навчальних годин.

"Звертаю увагу керівників громад, що такі пункти мають запрацювати якомога швидше та мають бути забезпечені усім необхідним для комфорту населення: альтернативними джерелами тепла, інтернетом, пристроями зарядки гаджетів, продуктами першої необхідності тощо. Тож максимально прошу громади області перевірити матеріально-технічну справність цих пунктів. Торік ми не здались, тож і цю зиму маємо пройти з гідністю", – розповів заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Окрім цього під час комісії говорили про перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей на Львівщині. Перевірятимуть наявність укриттів та альтернативних джерел електропостачання, а також дотримання протипожежної безпеки. Для цього в громадах створять комісії за участі працівників ДСНС і Нацполіції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews