Поблизу Львова карета швидкої збила двох підлітків

24.11.2023 11:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Травми отримала і хвора, яку везли в кареті.

Аварія трапилася у четвер близько 22:30, на автодорозі Львів-Шегині у селі Зимна Вода Львівського району. Водій швидкої допомоги марки Citroen, 62-річний львів’янин, рухаючись з увімкненими проблисковими маячками синього кольору, наїхав на двох пішоходів: 17-річного мешканця Винників та 18-річну жительку одного з сіл Львівського району, повідомила поліція Львівської області.

Внаслідок ДТП пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу, окрім того, в авіарії постраждала пацієнтка, яку везли у “швидкій” — 52-річна мешканка одного з сіл району.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews