У Львові цьогоріч витратили 18 мільйонів гривень на ремонт укриттів у школах і садочках

29.11.2023 11:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонт у трьох школах вже завершений, ще у двох — триває.

У 2023 році з бюджету міста використали 18 мільйонів гривень на ремонт укриттів у школах та садочках. Ще 1 мільйон 800 тисяч гривень витратили на створення п'яти креативних укриттів у межах проєкту "Безпечна школа".

Про це повідомив начальник міського управління освіти Андрій Закалюк.

За словами посадовця, усі львівські школи мають укриття, частину з них цьогоріч розширили. Адже є школи, де учнів навчається більше, ніж може вмістити укриття. Тому там є змішана форма навчання: чергуються дні онлайн- і офлайн-навчання.

"Бо наприклад є школи де укриття було на 400 дітей, а в школі навчається 700. Для того, щоб всі діти вчилися, кожна школа має можливість, якщо десь є вільні приміщення, розширити. Тому цього року було з бюджету міста використано 18 мільйонів гривень на ремонт укриттів. З них 15 мільйонів гривень — це на шкільні укриття і близько 3 мільйонів гривень – на ремонт в дитячих садочках", — каже Андрій Закалюк.

Начальник міського управління освіти додає, що ремонти шкільних укриттів триватимуть і надалі.

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews