Росіяни до смерті закатували колишнього українського військового на Херсонщині

29.11.2023 15:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В окупованій Горностаївці Каховського району Херсонщини російські загарбники закатували до смерті 28-річного Руслана Руснака. 20 листопада військові РФ незаконно позбавили його волі, а за тиждень рідні дізналися, що його вбили. 

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За словами друзів і рідних Руслана Руснака, російські військові декілька разів незаконно позбавляли його волі. Востаннє загарбники РФ викрали його 20 листопада.

«Скоріш за все, його росіянам здали місцеві мешканці, бо Руслан – колишній український військовий. Російські військові увірвалися до будинку його рідних і примусили показати, де проживає Руслан. Наступного дня після викрадення в російських пабліках повідомили про його смерть від тортур у російській катівні в Горностаївці. Але рідні до останнього сподівалися, що це неправда. 28 листопада вдалося дізнатися, що Руслана Руснака військові РФ дійсно закатували до смерті», – на умовах анонімності ЦЖР розповіли знайомі з загиблим.

Інформацію про смерть Руслана підтвердила його сестра Олена Ляхно.

«Вічна тобі пам’ять, братику! Нехай твоя душа спочиває з миром. Надіюсь, що Бог покарає їх за тебе. Ніде їм не буде спокою. Тобі тільки 4 листопада виповнилося 28 років, а вже тебе немає з нами. Хочу запам’ятати тебе таким, усміхненим. Ти назавжди залишишся в наших серцях. Любимо тебе. Легких тобі хмаринок, братику!» – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Олена Ляхно.

За словами тих, хто знав Руслана Руснака, він був усміхненим, веселим, добрим і дуже людяним чоловіком. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews