У Львові запрацювали додаткові пункти продажу ЛеоКарт

11.12.2023 18:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 11 грудня, у Львові запрацювала електронна оплата за проїзд у громадському транспорті. Придбати ЛеоКарт можна у 76 точках міста.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У Львові відкрили ще 26 пунктів продажу транспортних карток ЛеоКарт. Станом на сьогодні, 11 грудня, придбати ЛеоКарт можна в 40 кіосках "Інтерпрес" та 36 терміналах EasyPay, які обладнані відповідними диспенсерами. Всі точки продажу є на онлайн-мапі.

Поповнити транспортні картки можна в цих же точках, а також у 631 терміналі EasyPay. Картка ЛеоКарт коштує 60 гривень.

"Важливо, що на загальній картці ЛеоКарт завжди має бути баланс для резервної поїздки. Тому, при купівлі картки, необхідно оплатити 60 грн та внести депозит у розмірі 10 гривень. Цих 10 гривень залишається на балансі картки, що дає можливість пасажиру, навіть при нульовому балансі, здійснити одну резервну поїздку. Далі, аби активувати картку, її необхідно поповнити на суму від 1 гривні. Однак, пасажирам рекомендують поповнити ЛеоКарт на суму, не меншу вартості однієї поїздки. Комісійний збір, незалежно від суми чи способу поповнення картки, з пасажира не стягується", — повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews