У Львові стався вибух. Постраждала дитина (ОНОВЛЕНО)

23.12.2023 21:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вибухнув газ у приватному будинку.

У Львові на вулиці княгині Ольги у приватному житловому будинку вибухнув газ. З-під завалів уже дістали дитину та передали її медикам, повідомив у коментарі LVIV.MEDIA керівник пресслужби ДСНС Львівщини Віталій Туровцев.

За його словами, інцидент стався ввечері в суботу, 23 грудня, у двоповерховому приватному житловому будинку на вулиці княгині Ольги. На місці події працюють рятувальники, які розбирають завали, що виникли унаслідок вибуху.

null
Фото Андрій Садовий

Інформації про стан постраждалої дитини наразі немає, більше інформації про цей інцидент рятувальники мають надати пізніше.

На ситуацію відреагував мер Львова Андрій Садовий:

 

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, через вибух, який призвів до пожежі, рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків.

Загалом на місці події перебувають два автомобілі газовиків, чотири авто медиків та чотири авто рятувальників. Безпеку забезпечують вісім автомобілів поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews