У Львові організували благодійні обіди для людей у потребі на Різдво

26.12.2023 14:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Різдвяні обіди відвідали 250 людей з тих, хто потребує, та внутрішньо переміщених осіб.

На Різдво у Львові організували благодійні обіди для 250 людей з тих, хто потребує, а також для внутрішньо переміщених осіб. Обіди влаштовувала міжнародна благодійна організація, Спільнота святого Егідія. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради у понеділок, 25 грудня.

“На різдвяний обід ми запрошуємо наших давніх друзів — бездомних і тих, хто потребує, міста, яким роздаємо їжу щотижня, біля Порохової вежі. Що приємно, що сьогодні нашими помічниками є внутрішньо переміщені особи. Вони майже два роки тому знайшли прихисток у Львові від війни, і зверталися до нас по допомогу, а сьогодні допомагають іншим. І в цьому сила Різдва”, — розповіла координаторка Спільноти святого Егідія Іванна Синицька.

За її словами, цьогорічний Різдвяний обід відбувався синхронно з 70 країнами світу, де діє спільнота. В Україні такий обід організували у Києві та Івано-Франківську.

Частування відбулося у студентській їдальні Національного Університету “Львівська політехніка” та трапезній Українського католицького університету. Окрім святкового обіду, запрошені отримали подарунки, разом поколядували та подивилися вертеп.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews