Люди, якими пишається Львівщина: у ЛОВА нагородили волонтерів відзнаками «Золоте серце»

28.12.2023 12:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Також, звання «Заслужений діяч науки і техніки України» отримав завідуваа кафедри Національного лісотехнічного університету України Павло Бехта.

Голова Львівської ОВА нагородив відзнаками Президента України «Золоте серце» чотирьох волонтерів краю. 

«З величезною приємністю вручив сьогодні відзнаки Президента України «Золоте серце»:
Уляні Греділь – заступниці голови громадської організації «Апостольська Чота».
Святославові Літинському – засновнику громадської організації «Незалежні».
Остапові Мачинському – керівникові волонтерського центру «Український католицький університет».
Андрієві Квятковському – президентові благодійної організації «Фонд родини Квятковських», ідеться у повідомленні Максима Козицького.

null

 

null

 

null

 

null

Очільник ОВА підкреслює, це люди, які зробили неоціненний внесок у розвиток волонтерського руху в Україні та підтримку оборонців, і щодня продовжують свою місію. Люди, які розуміють, що перемога буде тільки, якщо включаться всі. Люди зі золотими серцями. Люди, якими пишається Львівщина і вся Україна.

Подякою Голови Верховної Ради України за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську та волонтерську діяльність і високий професіоналізм відзначили голову Мостиської територіальної громади пані Мирославу Пельц.

null

Також мав честь привітати з наданням звання «Заслужений діяч науки і техніки України» завідувача кафедри Національного лісотехнічного університету України Павла Бехту.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews