У центрі Львова обвалилась частина фасаду будинку

29.12.2023 07:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Після обвалу промислові альпіністи зняли з фасаду решту елементів, які могли впасти.

У центрі Львова обвалився карниз та частина фасаду будинку, уламки впали прямо на тротуар. 28 грудня фасад дослідили промислові альпіністи та зняли небезпечні частини фасаду. Фото уламків фасаду, які збили альпіністи, зробили очевидці, пише "Львів.Медіа".

null

Обвал стався вранці у середу, 27 грудня. З будинку на вулиці Галицькій, 3, що навпроти Латинського катедрального собору, обвалилася частина фасаду та карнизу. Уламки впали на тротуар біля будівлі. Про обвал на гарячу лінію Львова повідомили очевидці, після цього небезпечну ділянку перед будівлею обгородили комунальники.

У міськраді журналістам LVIV.MEDIA повідомили, що на наступний день після обвалу група промислових альпіністів дослідила фасад будинку. Вони виявили ще кілька елементів, які можуть обвалитися. Ввечері у четвер альпіністи зняли ці небезпечні елементи з фасаду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews