У Львові Європейська солідарність стоїть на сторожі інтересів забудовників і махінаторів

31.12.2023 13:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Депутати Львівської міської ради розглянули петицію про повернення у власність громади земельної ділянки 3,46 га у Брюховичах на вулиці Широкій, 2.

Активістка Юлія Лацик розповіла про кілька промовистих епізодів зі сесії ЛМР.

“Люди хочуть щось відібрати – така комуністична історія”, – саме так оцінив п. Адамик вимогу брюхівчан повернути у розпорядження громади ділянку по Широкій 2.

“Тоді цікаво…, а розбазарювання брюховицьких земель його підопічним і однопартійцем Доманським – це яка історія? Європейської демократії?” – зазначила активістка.

“У нас працює комісія. Комісія працює якісно…”

Як додала Лацик, комісія засідала лише 1 раз. Нікого з селища (ні автора петиції, ні мешканців) не запросили: “Бо, нашо. Мовляв, це лиш підготовче засідання…. То про яку “якісну роботу” йде мова?”

“Я думаю у нас буде шлях. Там ті забудовники готові вже зовсім інші речі пропонувати місту” .

Юлія Лацик зазначила, що “зовсім інші речі” – варіант, який  можна переглянути за посиланням.

“Під реабілітацію не 500 а 3000м2 по гарантійному листу? Ви це серйозно?

Доманський з Широкою 2, розвів усю брюховицьку громаду. А видавши, без ДПТ ті, кляті містобудівні, ще й нагло кинув мешканців цілого району на право безпечного навколишнього середовища, комфортних умов проживання і на право врахування їхніх інтересів при виготовлені і затверджені ДПТ. Якщо забудовник готовий відмовитись від незаконно виданих Доманським містобудівних, пройти належну процедуру обговорення та затвердження ДПТ і опісля отримати чесні містобудівні – тоді ОК. Все решта – бутафорія”, – підсумувала активістка.

Що цікаво, Петро Адамик, колишній голова Брюхович – депутати і члени Європейської Солідарності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews