ДТП на Львівщині: одна людина загинула, ще п'ятеро — в реанімації

08.01.2024 10:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ввечері, 6 січня, на трасі біля села Пасіки-Зубрицькі Львівського району зіткнулися автомобілі. Унаслідок ДТП загинула 21-річна дівчина. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, аварія на трасі "Київ-Чоп" трапилась близько 21:15. Тоді, за попередніми даними, 30-річний водій "Skoda Fabia" не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим автомобілем "Skoda Fabia". За кермом машини була 21-річна мешканка Львівського району.

"Водійка автомобіля загинула на місці події, а її пасажири: 22-річна львів’янка та двоє жителів району – 23-річний чоловік і 42-річна жінка отримали травми та були доставлені в реанімацію. Водій іншого авто та його пасажир — 13-річний мешканець Львівського району також отримали тілесні ушкодження та були доставлені в реанімацію", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням водійських прав на строк до трьох років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Триває досудове розслідування. Слідчі встановлюють обставини, за яких трапилась аварія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews