Стань перемогою! 71-ша окрема єгерська бригада ДШВ запрошує до своїх лав

18.01.2024 20:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

71-ша окрема єгерська бригада Десантно-штурмових військ запрошує до своїх лав вмотивованих, сильних та звитяжних! Контактний телефон: 066 971 5716.

 

71-ша окрема єгерська бригада була створена одразу після початку широкомасштабного вторгнення росіян. Перші її підрозділи вступили у бій вже через два місяці. Відтоді загони бригади громили ворога на Донеччині, Луганщині, Харківщині та Запоріжжі.

“Гасло immitis – безжальні – наші воїни доводили не раз. Шеврони – спочатку  із вепром, потім із Семарглом – наводили жах на ворога, були випадки, коли росіяни кидали позиції лише дізнавшись, що проти них стоїть бригада єгерів”, – каже начальник служби зв’язків з громадськістю 71-ї бригади Олег Гулик.

Через півроку після створення підрозділ перейшов у підпорядкування Десантно-штурмових військ і його бійці воювали на найгарячіших ділянках фронту.

null
Фото з мережі Інтернет

71-ша бригада відзначилася у битвах за Бахмут, Часів Яр, Роботине, Вербове, Новопрокопівку та Авдіївку. За це підрозділ був нагороджений бойовим прапором та  стрічкою “За мужність та відвагу”.

Тож стань перемогою! Долучайся до лав 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews