Внаслідок атаки хакерів частина Сихова залишилася без води

23.01.2024 11:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У “Львівтеплоенерго” підозрюють зовнішнє втручання в роботу підприємства.

Уночі 23 січня, приблизно о 2:00, у роботі системи теплопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» стався збій, внаслідок чого перестали працювати 324 індивідуальні теплові пункти Сихівського району.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 9:30 175 ІТП працівники підприємства вже запустили в роботу. До кінця дня планують повністю відновити подачу тепла і гарячої води в решту будинків. Як наголошують на підприємстві, є підозра на зовнішнє втручання в систему роботи підприємства, однак цю інформацію поки що перевіряють правоохоронці.

«Наші працівники, методом обходу, в ручному режимі запускають у роботу усі ІТП на Сихові, які вийшли з ладу. Роботи з відновлення продовжуються і кількість ІТП, які відновлюють роботу, постійно зростає. До кінця дня плануємо повністю відновити роботу усіх ІТП і відновити подачу тепла і гарячої води», — повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews